tomheten som uppstår efter att man har köpt saker

jag blev så jävla förförd av ett par gula skor men valde den vuxna vägen och köpte saker jag behövde för hälften så mycket pengar som skorna skulle kostat. min jakt på den perfekta svarta skjortan slutade iallafall på H&M:s herravdelning.

och snart ere höst, hörrni. bzzzt.

2 Kommentarer

  1. Åh blev glad att du hittade till mig så jag kunde hitta tillbaks till dig, så fint här, plus helt sjukt fabulösa skor!!!

    Haha har aldrig riktigt tänkt på att jag skulle utsöndra någon typ av metalvibbar, men det är lite extra fint när någon med bruna ögon vågar sig fram och säger något som ”Hej! Är du lite metal?” och sedan pratar man en massor om saker och ting och ser ut som jokers lillasyster i slutet av kvällen. Sådant som är fint tycker jag 😀

  2. Men alltså hawkins – finns de fortfarande och i sånt fall: VART?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.