Tre välanvända produkter under den spanska solen

image

Sminket åker nästan aldrig på nuförtiden, det är för varmt och det är som sagt ingen idé att försöka vara söt och fräsch för det straffar sig direkt (”Ey guapa, wanna fuck?!”). Däremot gör jag mitt bästa för att mitt fejs inte ska skrumpna ihop till ett finnigt litet russin, upptäckte slutligen (typ två år efter alla andra) ansiktssprayen från Avène. Faaaaan vad den är schön i feyz0r!! Dämpar rodnad och är sval och allt sånt shit man vill ha under den spanska solen.

Till alla Body Shop-fans stora förtret finns även tea tree-oljan här, kostar typ €4,50 och dödar både finnar och äckliga pluppar av ärrvävnad på broskpiercingar. Det verkar alltså som om en koncentration på 15% räcker gott och väl.

Slutligen, mitt bästa Primark-fynd. Ett läppbalsam som doftar EXAKT som Coca Cola. Ehe ehe. Lipsmackers. Prepubertal klassiker. På Primark hittade jag även ett par röda trosor som hade ”España” skrivet över göten i stora gulglittriga bokstäver. Måste kanske åka tillbaks och köpa dom.

Det var allt för den här gången. Hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.