Blonde ambition

Känns bra ju! Det är inte alls så ovant som jag väntade mig. Det ska bli ännu lite ljusare sen, om inte solen bleker det tillräckligt i Nice. 5 dagar kvar!!

PS. Hittade en Tintin-tröja i mammas garderob. Claimar den as min own.

10 Kommentarer

 1. men, stiiiliiigt!!!

 2. näjs, typ ljusbrunt nu? ser ut som mitt hår (i färgen alltså). rekommenderar blondinspray från wella tror jag det är, bara maffa in när håret e blött och så bleker den lite + att den är mer effektiv när man är i solen eller fönar.
  .-= carmen’s last blog: bästa parfymen =-.

  • har läst och hört lite om det och fått både rekommendationer och varningar – kan inte bestämma mig för om jag vill testa eller inte!!! kanske ska låta håret vila lite, jag ska ändå ner till sydfrankrike om ett par dagar och där lär ju solen göra sitt???

 3. omg!!! shit, hur känns håret? känns det inte slitet? jag funderar på att bleka håret liide, eller liksom jag har en ganska crey-zey idé. men jag vågar inte riktigt, jag gillar mitt mjuka, följdsamma hår som aldrig blivit färgat. men jag har å andra sidan cpsvart hår och det krävs en hel del att ens kunna ändra minsta nyans.
  .-= ghaz’s last blog: CDJS =-.

  • det känns inte alls så slitet som jag väntade mig, men jag måste ändå klippa topparna (har inte gjort det på typ ett halvår)! frissan sa också att håret verkade ta blekningen bra, hon tror att det beror på att jag har tagit hand om håret såpass bra sen innan. jag fönar inte, plattar inte, lockar inte, tuperar inte. gör inget sånt alls och låter håret självtorka, har inpackning minst en gång i veckan osv. tänker förstås fortsätta med det nu, med ännu starkare religiös övertygelse, för nu är ju håret rätt omtåligt.

   men asså GO FOR IT GHAZ. man tröttnar på mjukt följsamt hår efter ett tag! haha. nån gång måste man gambla lite!!!!

   • asså oh my daze, ändå modigt!! jag brukar verkligen inte vara rädd om mitt hår, kan klippa vilken crejzey frisyr som helst, men just bleka känns så jävla läskigt :CCCCCCCC men hur mycket kostade det? jag vill ju inte gört själv liksom, men salong verkar dyyyrt. eller?
    .-= ghaz’s last blog: CDJS =-.

 4. skitfint ju!!! det ser inte alls slitet ut heller.

 5. ni andra: TACKKK! 😀

 6. lorrrddzzz. du ska ALLTID vara blond!!!
  .-= aida’s last blog: "YAAAAA ALI!!" =-.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.