fjärilsvingar

min bror. jag vet inte vad det är riktigt, men igår kändes han så himla stor. helt plötsligt har han gått från att vara ett litet oförstående men uppmärksamt barndjur till en liten pojke. det kanske var för att han pratade väldigt mycket svenska, i långa meningar och med innehåll som går att förstå? :?: känns inte helt okej. han är ett steg närmare att vara 5 år. det betyder att han snart börjar skolan. och sen är det kört. då går det inte att skydda honom från den där hemska världen där utanför, som vill göra honom till en elak respektlös machobuffel. :*(

jag hoppas INNERLIGT att den lilla pojken som inget hellre önskar än att få vara en ”skönjungfru” (sjöjungfru) finns kvar. den lilla pojken som pillar i mitt hår, med mina naglar och smycken som om det tillhör ett högre gudomligt väsen. jag har faktiskt aldrig träffat någon som värderar kvinnliga attribut högre än vad taimas gör! han vill bara vara där kvinnor finns och han vill inte ha något att göra med de andra pojkarna på dagis. vissa säger att det är för att han identifierar sig med flickor, att han relaterar bättre till dem eller att han tror att han är en flicka. det spelar ingen roll för mig, han får göra precis som han vill. jag känner bara att det är lite uppfriskande att bli dyrkad och favoriserad just p.g.a. att jag är tjej, haha! alltså han tycker typ att jag är magisk! jag hoppas att vördnaden inte är något han växer ifrån.

En kommentar

  1. Alltså, jag har sagt det förut, men ah! Din bror! Herregud. Lilla fågelungen!!! :hearteyes:
    .-= moa’s last blog: Jöbbe jöbbe jöbbe keka lönch =-.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.