har vi några tedrickare här eller?

yogi tea

jag börjar mer och mer bli en uppskattare av te. ibland är te godare än kaffe. te kan man dricka oftare än kaffe. te kan variera sig mer än kaffe. te är inte lika beroende av mjölk som kaffe. (nu kom jag på fler fördelar än vad jag hade räknat med! tjoho!)

men jag vill slå ett slag för teet. har druckit alldeles för mycket kaffe i mina dagar och tänker pausa litegrann nu. köpte yogi tea på en lågprishälsokostaffär på döbelnsgatan idag, var där med mamma (vem annars går man i hälsokostaffärer med?). yogi tea är bland mina favoriter, detox-teet är så jävla starkt och gott, det river till riktigt ordentligt i halsen när man dricker. skitgott! ja!

(gud vad reklamigt det verkade. men jag ville bara tipsa. har gått och blivit väldigt självmedveten angående bloggen när det kommer till tipsande av saker, speciellt eftersom att jag tipsar en hel del om body shops produkter vilket kan verka lite seedy eftersom att jag också jobbar där. men tro mig – jag skulle aldrig tipsa om nåt jag inte gillade. jag får ju inte betalt! haha.)

En kommentar

  1. nu blir jag lite jobbig barista här. men det finns ju faktiskt hemskt mkt variation inom kaffet med. olika bönor, rostningar, blandningar, bryggmetor osv osv. man måste bara fördjupa sig mkt mer än med te.
    .-= sandra’s last blog: 20:00 =-.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.