back in bajs

ASSÅ NEJ, jag vill inte vara i stan!!! :angry: var tvungen att åka hem igår kväll och har lite stressångest över att behöva lämna landet. jag åker tillbaks i överimorgon, haha. *bonde innerst inne* om man jobbar i city verkar det som om man får en överdos av s.k. ”stadsliv” ganska snabbt när man varje dag får trängas  i en aldrig sinande ström av skrikiga barn och hetsiga shoppare, ackompanjerat av den där ständiga ljudmattan av slammer och rop och störig  musik och allmänt oljud. har verkligen inget toleranskapital för att handskas med folk på det där sättet alltså, vill bara springa och gömma mig i en stickig buske eller nåt.

men jag ser att massa har hänt här när jag ögnar igenom the interwebs lite snabbt såhär innan jobbet, bl.a. att en av mashas läsare HACKADE NIOTILLFEM. asså haha det är UNPRECEDENTED!!! fan vad jag garvade. kolla skärmdump i detta inlägg.

aja… jag sitter här och trycker i mig ett jättestort fuji-äpple till frukost och har lite jobbångest. eller nej, som sagt, det är inte ångest över att gå till jobbet utan mer ångest över att vara i stan. men ikväll ska jag plåstra om mig själv och dricka lite vino i goda vänners lag i en för sommaren övergiven ateljé (utan möbler? vart ska vi sitta? eller.. va?)

PS. åh förresten, jag fick en avi på posten, det måste vara mitt paket från lookfantastic! :yes: YEAH!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.