anjana

ah förresten! det här kedjebrevet skickade mamma till mig när jag var på landet (asså TACK morsan för att du vidarebefodrar massmejl till mig – INTE. men asså detta är verkligen ett undantag):

When hurricane Hannah separated two white tigers from their mother, Anjana came to the Rescue. Anjana, a chimp at TIGERS in South Carolina , became surrogate mom and playmate to the cubs, even helping with bottle feeding, according to The Sun. But here’s the truly amazing part: This is something Anjana does all the time, having helped raise leopard and lion cubs on several occasions.

Image2

Image4

Image3

Image9

jag blev helt tårögd när jag läste mailet första gången! nu har jag läst igenom det typ fyra gånger och tycker fortfarande att det är helt fantastiskt. å lilla apan. :love: när jag visade mailet för min lillebror taimas pekade han på apan och sa ”pappa”, haha, jag är inte säker på om han trodde att apan var en pappa eller om apan såg ut som vår pappa…

3 Kommentarer

  1. åh gud. jag smälter!!!
    (hahaha, din lillebror <3)

  2. Gah, de är verkligen söta! :frust:

  3. @Elli

    wow, elli! är det du som brukade kommentera way back på ifyoureintoit?! :yay:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.