på vilket sätt är detta en nyhet?

STOPPA PRESSARNA!!! SD ÄR RASISTER!!! huh

svenska dagbladet har låtit tre reportrar gå undercover och bli medlemmar i sverigedemokraterna. sen skriver de chockerat om vad de lyckades spela in på olika sammanträden och möten. t.ex. detta:

Titta på de här somalierna. De har redan tio barn. Och alla de här tio ungarna ska ha tio tolv ungar de också. Fy fan, alltså.

men liksom JAHA?! det är SVERIGEDEMOKRATERNA. är det ett skämt? på vilket sätt är detta en nyhet? varför ska vi bli förvånade över att SD är ett parti som attraherar såna här personer? jag är av den bestämda åsikten att SD inte vore ett parti att tala om utan alla dessa bönder och idioter. ja, jag kan till och med sträcka mig så långt att jag utan minsta problem kan påstå att mer än hälften av SD:s medlemmar har åsikter som liknar de ovanstående, och är benägna att uttala sig på liknande sätt. jag trodde att detta är allmän kunskap. lika allmän kunskap som att jultomten inte finns och att man ska använda ögonfransböjaren innan man har applicerat mascara.

2 Kommentarer

  1. What? Finns inte tomten?!

    Mer seriös kommentar kommer här:
    Bara det faktum att det är en nyhet säger ju allt om hur fruktansvärt tragiskt land vi lever i, hur ignoranta människor är mot deras allt mer förtvinande hjärnor och vart det barkar hän valet -10.. Inte konstigt man gråter sig till sömns

  2. haha. ja, du har så rätt så. det är förvånansvärt att svd:s journalister tog detta uppdrag på så stort allvar, de måste ju på något sätt ha förutsatt att det kan finnas en risk att SD-medlemmarna de träffar INTE kommer visa prov på rasistiska åsikter. och så blir de så glada och förvånade och kanske lättade – när de upptäcker att det visst finns rasism inom SD. jag förstår inte varför man ens ska undersöka detta, vaddå ”ÄR VERKLIGEN SD RASSAR”? om de inte hade den vinklingen på politiken hade de bara varit ett vanligt högerparti. och vi har redan fyra såna.

    haha förresten så läste jag nåt kul på nån annan blogg; ”nästa vecka: PRO är gamla! KD är kristna!” haha LOL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.