kanye west

jävlar. vad coolt. kanye west har mailat sea of shoes-jane! han läser tydligen hennes blogg, haha, fatta att kanye läser modebloggar! kanske inte så förvånansvärt iofs, han verkar lida av lite fashionkomplex, med den där nya balla flickvännen och att han tvångsmässigt sitter på front row på alla modeveckor. men ändå. gulligt att divan tog sig tid att maila en bild på sig själv när han sitter och läser.

2 Kommentarer

  1. Jag såg! Tänk chocken över att få ett mail från Kanye liksom *föreställer sig*

  2. åh han är så bajsnödig! han vill säkert bara ha uppmärksamhet från andra modebloggare/modelövers eftersom muppen nog visste att hon skulle skriva om honom. eller så är han jättesnäll, fast ändå tveksamt när han verkar så rövig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.