A LITTLE EFFORT?!

okej. det verkar som om tjejen på tunnelbanan hade rätt. såhär mycket bryr sig hässelby om planeten:

earthhour

DET ÄR INGEN JÄVLA SKILLNAD. anledningen till att det är rätt många fönster som är mörka i de där husen är för att det är pensionärer som bor där, varav de flesta alltså har gått och lagt sig vid 20:30. jag misstänker att jag och nisse var de enda som satt med lamporna släckta här ute. haha. åh gud vad snopet.

9 Kommentarer

 1. jag hade släckt! å andra sidan sov jag just då, knockad. från mitt fönster har jag utsikt över hela sthlm och tyckte det såg mörkare ut än vanligt. å andra sidan ser det fortfarande exakt lika mörkt ut.
  på tal om mörkt, hur gick provet?

 2. släckte; och fadern såg det som ypperligt tillfälle att ta fram ficklampan och irritera oss alla med ansiktsflashing. jag sa åt honom att slöseri av batteri fan inte heller är okej, men han bara ”hähähä, stroboskop!” och flashade det vansinnigt runt i huset.

  gnh.

 3. haha åh. earth hour! jag hade helt glömt. jag var på jobbet och hade varit nere och kissat, hämtat dricka och ba ”skönt att den värsta stressen lagt sig”, när min chef flippar ur!
  ”SKYNDA NER PÅ KONTORET OCH HÄMTA UPP ALLA VÄRMELJUS OCH BLOCKLJUS!!!”
  Emelie: *ser förvirrad ut ut*
  ”DU HAR INTE TID ATT STÄLLA FRÅGOR, TJAFSA INTE NU!”
  *står kvar som ett fån*
  *lunkar och hämtar ljusen* ”var ska jag ställa d..”
  ”ställ ut ljusen över hela lokalen och släck alla lampor! EARTH HOUR BÖRJAR OM EN MINUT!!”

  sen fick jag en applåd när jag släckte lamporna. hihi!
  (trodde för övrigt att min chef bara gillade sprit och blondiner)

 4. ja, och efter tio minuter kom det ett jävla offer och frågade varför till och med vi ”håller på med sånt här tjafs” (OFFER!) till och med LILLA CAPRI? borde vara… vadå? vad har människor för förväntningar på LILLA CAPRI?

 5. jag glömde bort för att jag var full. haha.

 6. ingen skillnad hos oss heller. vi hade iaf mys. lagade värsta middagen och spelade spel. blev asirri på några grannar som också hade värsta mysmiddagen fast med alla lampor i hela lägenheten tända. dom bländade oss. ville prickskjuta dem.

 7. Åh, Farsta Strand var med! Vi bor på åttonde våningen med utsikt mot Globen men självklart var det tätaste dimman så vi såg inte så långt, men våra grannar! SHIT vad duktiga dom var, alla utom ETT jävla fönster hade släckt och så satt folk och spelade spel på rad med tända ljus, jag kände mig stolt att vara människa för typ första gången på länge. Över förväntan!

 8. det enda jag märkte i min skitstad var att hela shellmacken var nedsläckt förutom några knappar som lös lite på bensinpumparna. cred till dem för det faktiskt. jag tog en promenad mellan halv nio och halv tio men fan det såg ut som vanligt. SUCK.

 9. sofia: hur provet gick? jag rättade efter facit och enligt normeringstabellen från förra året så kommer jag få exakt samma resultat som senast. så ja – det gick inte dåligt men ALLT VAR I ONÖDAN.
  angie: HAHHAHA! hur gammal är din pappa egentligen?! hahaha åh. barnasinnet.
  emelie: WÖRD. vad kul att han brydde sig så mycket, jag hade nog inte heller förväntat mig det av ägaren till en pizzarestaurang… men den där kunden? jag fattar inte? blev han provocerad av att lilla capri bryr sig om miljön?
  masha: haha vafan.
  cami: haha här får ni för att ni har lamporna tända på earth hour! *nackskott*
  ihks/victor?: fan vad skönt att höra att folk har brytt sig NÅNSTANS. annars är det väl vi allihopa som har kommenterat här som har varit de enda som har släckt lamporna. det måste varit en fin känsla. people pulling together!
  sofia: vilken skitstad är det vi talar om? så tråkigt.. att folk inte ens orkar göra bjuda på en timme av sitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.