hemmahäng

det är så jävla skönt att hänga hemma i all anspråkslöshet. nisse sitter och lirar assassins creed och jag leker med kameran. om en timme är det earth hour, vi ska bunkra upp med pizza och läsk. det spelar ingen roll att det har blivit ett sånt jippo, man vinner inte direkt credpoäng om man bojkottar earth hour… haha.

jag hörde nån brud snacka om det på tunnelbanan häromdan till exempel. hon ba ”ey vafan ja ä invandrare, ja bryr mig inte om miljön vafan?!”. ja ba va *trodde att vi alla var människor*

dsc_0674

dsc_0672

dsc_0661

dsc_0676

4 Kommentarer

  1. jag vill ha earth hour här hemma, men jag är så jäkla mörkrädd. kommer säkert tvinga mig ändå. fast jag fattar inte grejen. undrar om folk får upp ögonen för att man ska spara energi eller kommer alla tänka ”jaha, veckans goda gärning, check. nu kan jag synda”

  2. jo. men det skulle vara kul att se om det blir nån skillnad nånstans, ifall väldigt, väldigt många människor släckte lamporna i en timme. ifall det skulle bli synligt från rymden typ?! nej, jag vet inte. jag vet bara att jag tycker att allt sånt är viktigt. folk måste börja göra lite grejer.

  3. hörde från någon att om hela sverige släckte så skulle det motsvara en årsförbrukning av el för fyra familjer. ganska mycket alltså

  4. göra grejer är det nya svarta. jag lovar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.