H&M Midnight Muse

image

Jag har så sjukt svårt för att impulsköpa saker nuförtiden, det ger mig grov ångest. Därför känns det ändå gött att få köpa nåt en gått och kollat på ett bra tag, som t.ex. två godingar från doftserien Midnight Muse från H&M. Det känns inte som ett impulsköp då? Aja whatever.

image

Midnight Muse bygger på mysk, massa vanilj, samt patchouli och ambra och är faktiskt extremt fin! Duschkrämen kostar 39 kr och parfymen 79 kr! Det är inget att tjafsa om.

Nu ska jag bara försöka hinna haffa doften The New Noir innan den slutar säljas. Ros, oud och sandelträ är en för jävla hipp kombination, meeeeeen jag älskar det! Jag kanske får se till att haffa den efter att jag har skrivit dagens feta tenta! Wish me luck.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

En kommentar

  1. Hörru, tack för att du tipsade om den här parfymen! Köpte den för någon månad sedan när jag hittade TVÅ HUNDRA kronor i plånboken som jag hade glömt bort att jag hade (älskar när sånt händer!) och knallade in på HM för att göra slut på dem direkt, och påmindes om att du tipsat om den. KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET, älskar den fortfarande. För mig påminner den om en mindre intensiv och grov Alien, en parfym jag brukade älska i min tonår men idag är lite för mesig för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *