Hälsningar från MLG

Tjena alla. Jag har det så jävla pissegott här med mamma. Jag somnar till ljudet av havet, vaknar till ljudet av byggarbetare och äter mig rund om mage och själ. Jag har hittat ett nischparfymeri och det var länge sen jag var så sur över att vara pank.

Hoppas ni har det gott, mina duvfötter!

image

SAC Parfums ligger på Calle Granada 44 i Malaga!

image

image

image

image

image

image
God jul!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

 1. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW DU ÄR SÅ SNYGG

 2. Wow, vilken häftig bild med det där ”ljustaket” 🙂

 3. heej!
  fastnat TOTALT i din blogg, du verkar helt underbar.
  jag är som du student och därav inte dunderrik, men gillar hudvård och att pyssla med lille ansiktet. har också liknande hudtyp som dig, fet och aknebenägen (får finnar på hakan då och då och har en hel del ärr på kinderna/hakan). har testat lite olika serier men den som funkar bäst (och är ekonomiskt försvarbart) är ACO för kombinerad hy (tvätt + toner), mandelolja/serum från apoteket samt dagkräm/nattkräm från estelle & thild. det blir liksom inte särskilt mycket BÄTTRE, men inte sämre heller – ganska sällan break-outs och fin lyster osv. kör aspirinmask 1 gång i veckan och ibland lermask från the body shop. men nu vill jag investera i något som faktiskt FÖRBÄTTRAR. vill helst inte ha finnar alls som 20 bast liksom…
  min fråga är då: vilken produkt skulle du rekommendera att investera i? tänker max typ 500-600 kr per produkt.

  puss och tack för en underbar blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.