RECENSION: Cuccio High Gloss Top Coat

cuccio high gloss top coat
Hud- och Kosmetikmässan förra veckan fick jag ett kit med nagelprodukter från Cuccio Nail Solutions, ett salongsmärke som inte är helt lätt att få tag på tydligen, men jag har för mig att det finns på t.ex. Åhléns City (??? hjälp, rätta mig om jag har fel! Har inte fått någon pressinfo!). I kittet fanns ett baslack, ett rött nagellack som heter A kiss in Paris (åh så råmmantiskt, finns det påjkar med fräknar och lockit håår där? *ler sjutton år*) som är ett klassiskt allroundrött lack med bra täckning, som alltid kommer till användning och som alla borde ha i sin samling. Men varken baslacket eller det röda lacket är himlastormande direkt. Stjärnan i kittet är överlacket!

High Gloss Top Coat är inte lika snabbtorkande som Seche Vite, men det har inte heller det där jävla krypandet som bieffekt. Jag har ärligt talat börjat tröttna ordentligt på krympandet. Jag pallar liksom inte hålla på och måla överlack på kanten och tjafsa, ain’t nobody got time for that. Och det blir FULT. Jag lägger hellre ner några minuter extra med ett överlack som torkar lite långsammare men som inte krymper. MEN, det som framförallt skiljer detta lack från andra överlack är att detta är så OERHÖRT högglansigt, asså det är verkligen som GLAS.

DSC_0100

Omöjligt att fota tyvärr, jag antar att ni ser bilderna och ba ”Jaha?”, men IRL är det möge fint. Det färgade lacket på bilden är Depend O2 Nail Polish i färgen 441. Det är också finare IRL, mörkare och mer jadegrönt liksom.

DSC_0090

Gosigt. Ska bli gött att använda detta överlack på framtida manikyrer! Orkar inte ens kolla på mina flaskor (ja plural) av Seche Vite just nu… om jag kunde send them to their room skulle jag göra det!

Förresten. Shima har blivit så kelig sen hon blev ensam katt i hushållet för ett par veckor sen. På morgonen och kvällen hoppar hon upp i sängen när jag och Eric ligger där och så kliver hon omkring på täcket och kvittrar och kelar. Det gör mig så varm i själen. På dagarna ligger hon inte längre under soffan hela tiden, utan idag har hon t.ex. legat på sängen och putsat sig och tagit tupplurer om vartannat, och ibland piper hon till och tittar på mig.

Hon har visserligen utvecklat nån slags nervös klåda på öronen och ovanför ena ögat (ni kan se hennes klädsamt nakna ögonbryn på bilden), och om den inte försvinner snart får vi kolla upp det. Men i övrigt känns hon som förbytt, liksom mer kontaktsökande och modig. Kanske fixar hon det här med att förlora Eskil ändå. Lilla silverpilen. <3

DSC_0086

Hej från oss!

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

  1. Visst är det fantastiskt!!! Fick samma kit på förra årets mässa och har blev totalt förälskad! Blev superglad när vi fick ett kit i år med! 🙂 Heja Cuccio!
    Vilken söt kissemiss btw! 🙂

  2. Fanns på Åhléns City men gör inte längre, utan är nu enbart salongsmärke såvitt jag förstår. Scratch Nails är trogna återförsäljare sedan flera år tillbaka. Cuccio har också en fotskrubb som gör en helt salig!

  3. Jag var inte alls sugen på att testa det där kitet som vi fick på mässan för jag tyckte det såg så tråkigt ut, men när jag såg ditt inlägg om just topplacket så var jag bara tvungen att testa! Och du har helt rätt. Naglarna blir superglansiga!

  4. Pingback: Oh my, Cuccio! | Fröken Rosa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.