via agnes b

den här bilden ger mig förresten gåshud av alla de rätta anledningarna. jag har burit på något slags agg mot både stella tennant, steven meisel och vogue italia (nazistättling, modefotograf/snuskgubbe, fascister *välkommen till annahitas värld där allt är svart eller vitt*), men nu drar vi ett streck över det där tycker jag:

via agnes braunerhielm.

3 Comments

  1. fast vad händer med midjan? *var tvungen*

  2. haha usch… du msåte verkligen vara intresserad av sånt här

  3. karin: förhoppningsvis händer photoshop vid midjan!!! :death: annars OMG.

    sonja: nä fast asså jag tycker mest att det är en fin bild som ser ut som ett gammalt oljeporträtt av nån kufisk grevinna. är ej ett modefan annars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>